Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/05/2024 11:36:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Nous espais d'experimentació "El laboratori de Pere Dot"

13/03/2018
Lectures: 1159
Nous espais d'experimentació "El laboratori de Pere Dot"

El proper diumenge 18 de març, d'11 a 13 h, tindran lloc els tallers "Construcció d'un telescopi" i "Construcció d'un planisferi celeste", a càrrec d'AstroBarcelona. Aquesta activitat forma part dels espais d'experimentació "El laboratori de Pere Dot" que organitzen periòdicament els Amics de les Roses de Sant Feliu al Roserar de Dot i de Camprubí, amb l'objectiu que el Roserar esdevingui un focus d'activitats relacionades amb el mateix parc, el seu entorn i el medi en el que vivim. Amb aquesta intenció s'han organitzat un seguit d'activitats que es van iniciar el passat 4 de març, van continuar el dia 11 i seguiran el 18 i 25 de març.

Tancarà els espais d'experimentació del mes de març un taller sobre com s'elabora perfum amb plantes i flors, a càrrec del Parc dels olors, que tindrà lloc el diumenge 25, d'11 a 13 h.

Les places als tallers són limitades i per participar-hi cal fer inscripció prèvia al 609 70 80 36 o bé a santfeliu@amicsdelesroses.cat. Es tracta d'activitats gratuïtes i de caràcter familiar.

 

 Foto: Jaume Garcia.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior